Set estudiants de cuina es disputen la candidatura al concurs Protur chef

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Torna una nova edició del concurs d’escoles de cuina Protur Chef. Un certamen que s’ha convertit en tot un referent en la formació de joves promeses de la cuina del nostre país, i que suposa una oportunitat perquè els estudiants de cuina d’Esment Escola Professional puguin demostrar una vegada més les seves habilitats i coneixements adquirits.

Aquesta setmana, els fogons d’Esment Escola Professional van ser testimonis directes de les diferents elaboracions que van preparar els alumnes d’hostaleria de Formació Dual a partir d’un mateix producte, l’ànec. Una carn que van triar els professionals de cuina d’Escola coincidint amb el mòdul de formació sobre carns que actualment cursen els estudiants. En total van ser 7 elaboracions, combinant cadascuna d’elles diferents ingredients i processos de cocció.

El nom del guanyador/a de la millor elaboració i que representarà a Esment Escola Professional en el concurs Protur Chef, que se celebrarà a Sa Coma el pròxim març del 2022, s’anunciarà en els pròxims dies, una vegada ho decideixi l’equip de professionals d’Esment Escola Professional.

Molta sort a tots els estudiants!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Las siguientes reglas del RGPD deben leerse y aceptarse:
Antes de enviar este formulario, debe leer la información básica sobre protección de datos que se encuentra más abajo. Al pulsar el botón de envío manifiesta haber leído esta información y aceptar las condiciones de uso de la web. Ver nota legal.   Información básica sobre protección de datos. El responsable del tratamiento es amadip.esment fundación. La finalidad es la administración de la funcionalidad de publicación de comentarios. Tiene derecho a solicitar el acceso a sus datos personales, su rectificación, supresión o portabilidad, la limitación de su tratamiento, a oponerse al tratamiento, así como a presentar una reclamación ante la AEPD. + info