Nova acció comunitària pel benestar de les persones majors

Esment va ser una de les entitats que van participar en la jornada festiva per a persones majors que es va celebrar a la plaça Serralta de Palma, fruit de la col·laboració entre entitats i serveis socials.

Durant la jornada es van desenvolupar activitats, tallers i un atractiu programa d’entreteniment dirigit a persones majors amb l’objectiu d’ajudar-les a prevenir el sentiment de soledat que viuen moltes d’elles i, alhora, contribuir al seu benestar.

En aquest sentit, hi va haver espais d’estètica, taules informatives a càrrec de Creu Roja i del Centre de Salut Valldargent, un bingo i demostracions de diferents estils d’exercicis físics, entre d’altres.

A més d’Esment, hi van participar Caritas, Creu Roja, CEPA Balanguera, l’Associació de Veïns de Serralta i l’àrea de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Palma.

Aquesta acció s’emmarca dins el conjunt d’actuacions i activitats que du a terme Esment des del Servei d’intervenció comunitària per a familiars majors de persones amb necessitats de suport. Aquestes accions estan finançades gràcies al programa de subvencions amb càrrec al 0,7% de l’IRPF.