Nova acció comunitària pel benestar de les persones majors

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Esment va ser una de les entitats que van participar en la jornada festiva per a persones majors que es va celebrar a la plaça Serralta de Palma, fruit de la col·laboració entre entitats i serveis socials.

Durant la jornada es van desenvolupar activitats, tallers i un atractiu programa d’entreteniment dirigit a persones majors amb l’objectiu d’ajudar-les a prevenir el sentiment de soledat que viuen moltes d’elles i, alhora, contribuir al seu benestar.

En aquest sentit, hi va haver espais d’estètica, taules informatives a càrrec de Creu Roja i del Centre de Salut Valldargent, un bingo i demostracions de diferents estils d’exercicis físics, entre d’altres.

A més d’Esment, hi van participar Caritas, Creu Roja, CEPA Balanguera, l’Associació de Veïns de Serralta i l’àrea de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Palma.

Aquesta acció s’emmarca dins el conjunt d’actuacions i activitats que du a terme Esment des del Servei d’intervenció comunitària per a familiars majors de persones amb necessitats de suport. Aquestes accions estan finançades gràcies al programa de subvencions amb càrrec al 0,7% de l’IRPF.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Las siguientes reglas del RGPD deben leerse y aceptarse:
Antes de enviar este formulario, debe leer la información básica sobre protección de datos que se encuentra más abajo. Al pulsar el botón de envío manifiesta haber leído esta información y aceptar las condiciones de uso de la web. Ver nota legal.   Información básica sobre protección de datos. El responsable del tratamiento es amadip.esment fundación. La finalidad es la administración de la funcionalidad de publicación de comentarios. Tiene derecho a solicitar el acceso a sus datos personales, su rectificación, supresión o portabilidad, la limitación de su tratamiento, a oponerse al tratamiento, así como a presentar una reclamación ante la AEPD. + info