El Club Social Son Forteza organitza una Trobada de gloses i micropoemes

El Club Social Son Forteza impulsa la primera Trobada de Gent Gran de Gloses i Micropoemes.

Se celebrarà el pròxim dia 31 de març, a la plaça Santa Maria Josepa, a partir de les 10.30 hores del matí, i comptarà amb la participació de persones majors aficionades a la glosa i la poesia. El cartell d’actuacions l’encapçala Cati Bibiloni, del Club Son Forteza, que serà la primera en improvisar una glosa damunt l’escenari. També actuarà Pep Canals, vinculat al Club, que farà una interpretació de la cançó Paraules d’amor, d’en Serrat. Tampoc hi faltaran els tradicionals combats o «picades» de gloses, a càrrec de l’Associació de Glosadors de Mallorca, recitals de poesia i un concert com a fi de festa, a càrrec de la banda de música del Rafal.

L’objectiu d’aquesta trobada és mobilitzar la participació de la gent gran i celebrar activitats que ajudin a dinamitzar el barri i la participació de tot el veïnat. Per tirar-ho endavant, el Club Social Son Forteza ha comptat amb la implicació de les entitats socials que formen part del districte, com ara les associacions de gent gran dels barris de La Indioteria, Son Cladera, El Rafal Nou, el Rafal Vell i Verge de Lluc, els centres de salut, Caritas i altres serveis socials. De fet, un altre dels objectius d’aquesta trobada de glossadors i aficionats a la poesia és fer-la itinerant i celebrar futures edicions en altres barris de Palma.

Per assegurar-se que la jornada sigui un èxit, les més de 70 persones que formen part del Club Son Forteza, participaran com a voluntàries en l’organització d’aquesta trobada oberta a tots els ciutadans.

El Club Son Forteza va iniciar la seva trajectòria l’any 2018, com a centre de dia per a persones amb necessitats de suport. En aquest temps, el centre ha esdevingut un club social de referència pels veïns i entitats d’aquest i altres barris, gràcies a la implicació i actitud de les persones del centre per impulsar activitats i iniciatives dirigides a ciutadans de totes les edats, convertint-se en un servei d’ocupació comunitària de referència.