Apropa Cultura organitza una formació en arts vives i comunitat al Club Social Son Forteza

Esment, a través del programa d’Apropa Cultura, us convida a participar en el taller «Party Lab», una formació artística dirigida principalment a professionals de l’àmbit social, però que l’organització també ha volgut fer extensiva a les persones amb necessitats de suport del servei ocupacional.

El taller es realitzarà el pròxim dissabte, 16 de març, a les 10.00 hores, al Club Social Son Forteza i està pensat com un laboratori de futur en el qual, a través de les arts vives, els participants podran abocar els seus desitjos i reivindicar l’espai del Club Social com un organisme viu i tentacular. «Una festa col·lectiva que esdevé un nexe d’unió entre la comunitat i que convida a compartir un espai obert on la música i el moviment facin vibrar els cossos en relació amb l’espai».

El taller estarà dirigit per la formadora Anna Berenguer, llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Comunicació Audiovisual per la UAB, i es realitzarà amb un dels materials més comuns de l’estiu: restes de para-sols recollits a diferents platges de Mallorca.

Les persones i professionals que hi estiguin interessats a participar han de posar-se en contacte amb el Club Social Son Forteza, on es gestionaran les 30 places que hi ha disponibles.

Aquest taller formatiu, organitzat per Apropa Cultura, serveix per establir un pont entre el sector cultural i el sector social, i representa tota una oportunitat per descobrir els avantatges terapèutics de l’art, tota una eina educativa que permet treballar amb les persones des d’una perspectiva lúdica i emocional.

Aquest taller neix fruit del conveni de col·laboració que van signar Esment i Apropa Cultura l’any passat amb l’objectiu de facilitar l’accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat de Balears.