El Club Social Son Forteza vesteix de Nadal la plaça de Son Oliva

Les persones del Club Social Son Forteza han participat aquests dies en un taller nadalenc organitzat per la Taula d’Entitats, Recursos, Serveis i Persones de Son Oliva, en motiu de la Diada Nadalenca que se celebra cada any en aquest barri.

En concret, els organitzadors van suggerir a les persones del Club realitzar un arbre de Nadal amb material reciclat que servís per decorar la plaça durant aquests dies festius. Un repte que en pocs dies es va convertir en realitat atès que les més de 60 persones que formen part del club es van involucrar tot d’una en aquest projecte creatiu. El material utilitzat per dur-ho a terme va ser la fusta procedent de diferents palets i per elements decoratius es van utilitzar tota classe de materials reciclats. Cada persona va participar en el procés d’una manera o altra. Uns escataven, altres pintaven i uns altres muntaven. El procès el podeu veure en aquestes imatges i el resultat final, al bell mig de la plaça de Son Oliva.

Però la implicació de les persones del Club Social Son Forteza no acaba aquí, ja que demà dimecres, dia 22, realitzaran la decoració de la plaça que es troba a l’exterior del centre perquè tots els veïns la puguin gaudir tant com ells ho han fet a l’hora de realitzar-la.

Enhorabona a totes les persones del Club Social Son Forteza per la seva implicació, motivació i creativitat!