D’on surten les cadires de Siurell d’Esment Inca?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

La resposta la tenen els arquitectes Ester Morro, Marc Morro i Juan Alba, autors de l’interiorisme del cafè Esment Inca.

Volien que la decoració del nou cafè comptes amb la implicació dels seus amfitrions, és a dir, les persones amb necessitats de suport d’Esment. La resposta  de les persones del servei d’ocupació va ser immediata i en pocs dies es va organitzar un taller creatiu per executar-ho.

El repte era crear un element decoratiu que unís creativitat amb tradició, que no posés límits a l’expressivitat de cada persona i que, sobretot, aportes alegria a l’espai. Un dels objectes que es va considerar que millor reunia tots aquests atributs va ser el tradicional siurell mallorquí, una figureta icònica de l’illa, i que s’acostuma a decorar amb pinzellades de verd i vermell. Seguint aquest procés, els interioristes van decidir convertir les cadires de fusta que s’havien triat per l’espai, en siurells. Es van desmuntar seients i respatllers, es van repartir pinzells entre els participants, pintura verda i vermella. La imaginació de cada persona va fer la resta.

Us convidem a veure el resultat en aquest vídeo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Las siguientes reglas del RGPD deben leerse y aceptarse:
Antes de enviar este formulario, debe leer la información básica sobre protección de datos que se encuentra más abajo. Al pulsar el botón de envío manifiesta haber leído esta información y aceptar las condiciones de uso de la web. Ver nota legal.   Información básica sobre protección de datos. El responsable del tratamiento es amadip.esment fundación. La finalidad es la administración de la funcionalidad de publicación de comentarios. Tiene derecho a solicitar el acceso a sus datos personales, su rectificación, supresión o portabilidad, la limitación de su tratamiento, a oponerse al tratamiento, así como a presentar una reclamación ante la AEPD. + info