La Fundació Sa Nostra i CaixaBank col·laboren amb un projecte d’Esment Infància

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Concretament, amb el projecte que dona suport a la promoció de l’autonomia dels nins i nines d’entre 8 i 16 anys. Amb aquesta iniciativa, els professionals d’Esment Infància promouen accions que desenvolupen les capacitats dels menors, donen suports als infants als seus entorns naturals, acompanyen i orienten als pares i mares i es coordinen amb centres educatius, serveis d’orientació i dispositius de salut.

L’objectiu és que el nin o la nina pugui desenvolupar la seva autonomia personal i gaudir d’una millor integració a l’ entorn familiar, escolar i social.

La Fundació Sa Nostra i CaixaBank contribueixen al projecte amb 6.000 € dins la Convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes d’Acció Social 2021.

La imatge és de picjumbo.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Las siguientes reglas del RGPD deben leerse y aceptarse:
Antes de enviar este formulario, debe leer la información básica sobre protección de datos que se encuentra más abajo. Al pulsar el botón de envío manifiesta haber leído esta información y aceptar las condiciones de uso de la web. Ver nota legal.   Información básica sobre protección de datos. El responsable del tratamiento es amadip.esment fundación. La finalidad es la administración de la funcionalidad de publicación de comentarios. Tiene derecho a solicitar el acceso a sus datos personales, su rectificación, supresión o portabilidad, la limitación de su tratamiento, a oponerse al tratamiento, así como a presentar una reclamación ante la AEPD. + info