El Club Social Son Forteza s’estrena a la ràdio amb el programa ‘Girant el món’

El Club Social Son Fortesa ha posat en marxa una nova iniciativa d’ocupació comunitària per impulsar la participació ciutadana al barri. Es tracta de l’estrena del programa ‘Girant el món’, un projecte radiofònic que s’emet cada dilluns en directe per RAC Mallorca de 12.00 a 13.00h.

El programa, dirigit per Charo Gómez i Cati Bibiloni, compta amb la implicació de les persones del Club Social i inclou seccions d’actualitat, humor, entrevistes a veïns de Son Fortesa i tertúlies de barri sobre temes que afecten el veïnat.

El programa s’inicia recordant els esdeveniments més importants que van succeir, anys enrere, en el mateix dia de l’emissió. Després es repassa l’actualitat, però només es fa ressò d’aquelles notícies que siguin positives, o com elles mateixes anomenen, «positive news«. Què em contes?, és una secció dedicada a entrevistar per telèfon a una persona del barri i conèixer la seva història. Finalment, es dedica uns minuts a repassar l’agenda de les activitats i propostes d’oci programades al barri.

Recordeu, cada dilluns de 12.00 a 13.00, us esperen les veus del Club Social Son Fortesa.