Algunes adaptacions als nostres espais

Durant aquest temps, Esment Impremta ha fet una feina intensa per tal d’adaptar els seus espais a la nova situació. Totes les intervencions es fan sota l’objectiu de protegir la salut i el benestar de les persones amb necessitat de suport, els treballadors, clients… i poder fer feina amb totes les garanties.

S’ha disminuit l’aforament dels tallers, s’han separat taules i llevat cadires. També s’està fent una tasca de senyalització per tal d’evitar que les persones es creuin entre elles. S’han marcat els recorreguts que han de fer les persones quan entren o surten… Tota aquesta feina és, a més, molt útil i necessària per a les persones amb perfil TEA, que necessiten tenir reforços visuals que els ajudin a entendre els espais i les ubicacions.

Durant aquests mesos, també s’ha organitzat un magatzem totalment tecnificat que contribueix a la productivitat, a l’ordre i a l’eficiència.

Una altra activitat que està planificant canvis i remodelant espais és agricultura ecològica. L’hort, la vinya i la zona d’oliveres permet la participació de moltes persones. És obert, ample i la gent pot fer feina amb seguretat. S’estan adaptant  els espais d’hivernacle i umbracle per assegurar les distàncies. Per poder acollir a més gent  i per generar espais més ergonòmics es fan adaptacions de taules on es podrà plantar i preparar feines com fer planters, repicar, preparar les verdures i les plantes aromàtiques que després passaran al taller agroalimentari…

Ens estem preparant per potenciar les tasques d’ hort, producció de verdures , hortalisses i aromàtiques per les nostres cuines, restaurants i taller agroalimentari. Continuarem amb la tasca de la producció de varietats locals per ampliar la nostra variabilitat en la producció. L’objectiu és que les persones puguin gaudir del contacte amb la natura, mitjançant tallers a l’aire lliure, la pràctica de l’esport o els passejos per la finca.

El programa Cinc Dies, d’IB3 Televisió ens va fer un reportatge que compartim aquí.