Ja vos podeu dur a ca vostra les olives coentes i a la llimona d’Esment!

Des del Taller Agroalimentari d’Esment impulsem la comercialització d’olives coentes i a la llimona.

Són les mateixes que servim habitualment als nostres cafès per acompanyar un berenar o com a aperitiu. Cada pot inclou un còctel d’olives amanides de diferents varietats, tot i que predomina l’empeltre, varietat que cultivem a les oliveres de les nostres finques. Les recull l’equip d’Agricultura, es trempen amb herbes aromàtiques i llimones del nostre hort, i després les persones que treballen al Taller Agroalimentari les envasen i etiqueten un cop arriben d’Impremta. Una cadena de producció que atorga a aquest producte un valor ecològic, gastronòmic i social.

Ara teniu l’oportunitat de gaudir-les a casa en el sabor que més us agradi.

Nova producció de mel de Sòller

Coincidint amb la comercialització de les olives, també està a punt de sortir a la venda la nova producció de mel de la nostra finca de Sóller. Aquest any, la mel presenta un to més fosc que l’anterior, ja que a la zona hi ha hagut més melat —secrecions dels arbres, principalment del garrofer— que li atorguen aquest color. A més, és més rica en sals minerals que la de tardor, gràcies a l’abundància de melat, i que fa que li costi més temps cristal·litzar.

Enguany, s’ha duplicat la producció respecte a l’any passat gràcies a la nova implantació de ruscs que vam fer a principis d’any. En total, la producció obtinguda ha estat de 300 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta