Las persones de l’àrea d’ocupació d’Inca dinamitzen la ruta saludable

La participació de persones amb necessitats de suport en activitats i projectes comunitaris torna a posar-se de manifest a Inca.

En aquesta ocasió, un grup de persones de l’àrea d’ocupació del centre Esment Inca col·laboren cada dimarts a la ruta saludable que organitza el Centre de Salut Es Blanquer pel municipi. Ho fan amb l’objectiu de guiar durant el recorregut a les persones majors que hi participen,  dinamitzar la passejada i, alhora, crear vincles amb la ciutadania.

En concret, realitzen la ruta de Cristo Rey, un trajecte d’hora i mitja, que s’inicia al C.S. Es Blanquer i que inclou un recorregut per la barriada, passant per diferents instal·lacions esportives, seus socials, parcs i comerços. Durant el trajecte, es realitzen dues aturades: una per fer exercicis i estiraments i una altra, al parc Europa, per practicar exercicis de memòria.

Cada setmana hi participen més de vint persones i s’espera que amb l’arribada del bon temps siguin moltes més, ja que és una pràctica que ajuda a fomentar l’activitat física i la vida saludable de les persones.