Trobada anual de les associacions beneficiàries de la Convocatòria Social 2023

Aquest dimarts s’ha celebrat la trobada anual amb les associacions de les Illes Balears beneficiàries de la ‘Convocatòria Social 2023’.
Una iniciativa impulsada per la Fundació Sa Nostra i CaixaBank , dotada amb el suport de 150.000 €, per implementar programes socials de 27 associacions de la nostra comunitat.
 L’acte s’ha desenvolupat a la Fundació Sa Nostra de Palma amb l’objectiu de reconèixer i agrair la feina que fan les associacions i entitats del tercer sector i ha comptat amb l’assistència de representants de les entitats seleccionades i ha estat presidit pel president de la Fundació Sa Nostra, Gabriel Lladó; per la directora territorial de CaixaBank a les Illes Balears, María Cruz Rivera, i per la presidenta en funcions del Govern Balear, Francina Armengol.
Esment ha estat una de les 27 entitats seleccionades, amb el projecte de Promoció de l’Autonomia per a nins i nines d’entre 6 i16 anys. En concret, rebrà una dotació de 6.000 euros, que es destinarà íntegrament a les 13 famílies que actualmente formen part del servei. L’objectiu d’Esment és poder atendre a més de 30 famílies al llarg de l’any.