Temps de verema al celler Gallinas & Focas

El celler Gallinas & Focas es troba aquests dies en plena activitat amb motiu de la verema d’enguany, un procés que es va iniciar a finals del mes d’agost.

La primera varietat de raïm que es va recollir va ser la cabernet sauvignon i aquests dies és el torn de la manto negro i la syrah. Tres varietats que cultivem de forma ecològica i amb les quals elaborem els nostres vins, en col·laboració amb el celler 4 Kilos. Enguany s’han recollit un total de 30.000 kg de raïm, 14.000 kg de les vinyes de la nostra finca i els 16.000 restants procedents d’altres viticultors de l’illa

Durant aquesta campanya s’espera recollir una producció de raïm semblant a la de l’any anterior. La recollida es fa de forma manual, amb la participació de l’equip d’agricultura que treballa al celler i un grup de persones de formació dual. En els propers dies serà el torn de la recollida de la blanca premsal, varietat que ja es troba en el punt perfecte de maduració i que, junt amb el macabeu, ens permet elaborar el vi Sa Cussa Antònia.

    

 

 

Deja una respuesta