Showcooking amb Koldo Royo per celebrar la col·laboració entre Esment i la Fageda

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dues receptes per festejar els resultats de dècades de treball dedicat a la inserció i creació de llocs de treball per a persones amb necessitats de suport i en situació de vulnerabilitat. Aquest va ser l’objectiu de la iniciativa que Esment i La Fageda van realitzar a Esment Inca, amb el showcooking protagonitzat pel xef i estrella Michelin, Koldo Royo, i Miquel Àngel Ferrer, cuiner de Cafè Inca, i que es va convertir en punt de trobada per festejar els 100 anys de treball per la inserció laboral que sumen ambdós projectes socials.

La col·laboració entre Esment i La Fageda ve de lluny i, amb motiu del 40è aniversari de l’entitat social i empresa de làctics de Catalunya i els 60 anys d’Esment, s’ha volgut posar en valor la important tasca que desenvolupen totes dues Fundaciones als respectius territoris (Mallorca i la comarca catalana de La Garrotxa). La fórmula triada ha estat la creació de dues receptes originals amb el iogurt de La Fageda com a protagonista, creades per a l’ocasió pel prestigiós xef basc establert a Mallorca, Koldo Royo: uns ‘Kebabs de pollastre amb iogurt i un ‘Bol de fruites amb iogurt’ que tant el seu creador com La Fageda posen a disposició d’Esment per tal que es puguin incloure a les cartes dels seus restaurants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Las siguientes reglas del RGPD deben leerse y aceptarse:
Antes de enviar este formulario, debe leer la información básica sobre protección de datos que se encuentra más abajo. Al pulsar el botón de envío manifiesta haber leído esta información y aceptar las condiciones de uso de la web. Ver nota legal.   Información básica sobre protección de datos. El responsable del tratamiento es amadip.esment fundación. La finalidad es la administración de la funcionalidad de publicación de comentarios. Tiene derecho a solicitar el acceso a sus datos personales, su rectificación, supresión o portabilidad, la limitación de su tratamiento, a oponerse al tratamiento, así como a presentar una reclamación ante la AEPD. + info