Renovam el conveni del programa d’inserció laboral Incorpora, de la Fundació «La Caixa»

Un any més, Esment seguirà formant part del programa d’inserció sociolaboral Incorpora, impulsat per la Fundació «La Caixa».

L’objectu d’aquest programa es promoure la inserció laboral com a base per a la integració sociolaboral a l’emprea ordinaria de les persones en situació o risc d’exclusió social. Formar part d’aquest programa permet a l’organització disposar d’una eina més per oferir noves oportunitats laborals i poder acompanyar a les persones en tot el seu procés de recerca de feina. L’any 2022, Esment, va gestionar més de 48 ofertes laborals i va realitzar 41 insercions a través d’aquest programa. Quantitat molt similar a la registrada en aquest darrer any.

El programa Incorpora de la Fundació ‘La Caixa’ va facilitar 42.130 llocs de treball a persones en situació de vulnerabilitat durant 2023, la xifra anual més alta aconseguida per la iniciativa des de la seva creació en 2006. Aquesta iniciativa va col·laborar l’any passat amb un total de 500 entitats socials col·laboradores i 16.417 empreses compromeses amb la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.