Nova contractació gràcies al Pla Integral de Suport a la Inserció Laboral del SOIB

El Pla Integral de Suport a la Inserció laboral per a persones amb discapacitat del SOIB ha permès una nova contractació. Es tracta de Francisca Alou, que des del passat 12 de setembre, disposa d’un contracte laboral com a cuinera a l’Escoleta infantil Petit Angelet.

El seu contracte ha estat possible gràcies a la implicació de Francisca a l’itinerari d’inserció laboral d’Esment, un programa flexible que s’adapta a les necessitats de les persones i que ofereix un conjunt de suports, orientació i acompanyament constants per a desenvolupar oportunitats de desenvolupament personal, social i laboral en els àmbits de la formació i l’ocupació.

La implicació i compromís d’empreses com l’Escoleta infantil Petit Angelet als programes d’inserció laboral d’Esment, afavoreix l’accés al mercat laboral de moltes persones que després d’un període de formació i aprenentatge busquen una feina.

El Pla Integral de Suport a la Inserció Laboral per a persones amb discapacitat és un programa cofinançat pel SOIB i el Fons Social Europeu (FSE).

L’objectiu d’aquesta convocatòria de subvencions és executar itineraris integrals d’inserció de col·lectius vulnerables mitjançant projectes que executen acompanyament a processos d’ajuda individual, personalitzada i integral, en els quals la persona, mitjançant diferents actuacions, construeix un projecte professional que integra les necessitats personals amb les exigències socials, amb l’objectiu final d’incorporar-se al mercat de treball de manera regular.