Obrim nou punt de venda a Fronda Magatzem Verd

Esment estrena un nou punt de venda dels seus productes ecològics a Palma. En concret, es troba situat a l’entrada del centre de jardineria Fronda Magatzem Verd, (c/ del General Riera, 158) i inclou una sel·lecció dels productes locals que elaboren les persones de l’entitat.

En aquest nou aparador els visitants trobaran cada dia una selecció de les diferents varietats de pans que s’elaboren al nostre obrador amb massa mare pròpia i amb farines i ingredients de Km 0. A més, també podran adquirir alguns dels principals productes agroalimentaris que fem amb matèria primera procedent del nostre hort ecològic de la finca Weyler, com ara, confitures, xocolates, ametlles, tomàtigues seques, infusions i els vins ecològics Gallinas y Focas, Sa Cussa Antònia i Tanuki Bob.

El nou punt de venda, que es presenta com un armari modular dissenyat per l’arquitecta Ester Morro, inclou també articles d’impremta i bosses sostenibles de tela amb missatges que invoquen la franquesa i la necessitat de parlar amb claredat sobre les coses.

Us esperem a Fronda Magatzem Verd!