La Cambra de Comerç consolida la seva col·laboració amb Esment Escola Professional

El president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, acompanyat per la responsable de Formació de la Cambra, Cristina Julià, i la tècnica de PICE, Isabel Simarro, han visitat les instal·lacions d’Esment Escola Professional per a conèixer de primera mà el treball que es realitza amb els joves usuaris del Programa PICE.

El director comercial d’Esment, Sebastià Alemany, la responsable de l’escola, Fina Pons, l’orientador Noel Torres i el formador Manolo Solano, van mostrar les aules de formació, la zona de cafeteria i la cuina de l’escola, mentre un grup d’alumnes PICE realitzava el seu últim dia de classe. Les modernes instal·lacions d’Esment proporcionen als joves un entorn real de treball, amb maquinària i material d’una cuina professional; així com professorat qualificat.

La Cambra de Comerç signa, any rere any, un acord de col·laboració amb la fundació per a poder desenvolupar la formació específica dels cursos d’iniciació a cuina i iniciació a sales del programa PICE. La col·laboració es remunta a 2015, any en què la Cambra va posar en marxa aquest programa dirigit a joves que no estan estudiant ni treballant, i que coincideix amb la inauguració de Esment Escola Professional (2014).

En aquests 7 anys de col·laboració s’han realitzat 13 cursos d’iniciació a cuina i a sala, en els quals han participat 182 alumnes, sumant en total 870 hores de formació. Alguns d’aquests joves, després d’un primer acostament al món de l’hostaleria gràcies a PICE, han continuat estudiant per a treure’s un certificat de professionalitat en la pròpia escola Esment Professional.