Esment participa a la Jornada de Bones Pràctiques d’Innovació Social del Tercer Sector Balear

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Esment va ser una de les entitats del Tercer Sector Social de Balears que van participar en la Jornada de Bones Pràctiques d’Innovació Social, que va organitzar la Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària de les Illes Balears (REAS) el passat desembre.

L’objectiu d’aquesta jornada, a la que hi van participar també les entitats Deixalles, Aproscrom i el Forum per la Societat Civil, va ser posar de manifest a través d’exemples, l’important paper que juguen les entitats del Tercer Sector Balear en l’impuls de la diversificació econòmica i la innovació social.

En aquest sentit, el director tècnic d’Esment, José Manuel Portalo, va parlar del canvi de paradigma que s’ha produït en els darrers anys a l’entitat, ja que, com va dir, «ja no es tracta únicament de donar uns bons serveis o suports a les persones, sinó també d’apostar per metodologies àgils i innovadores que permetin posar en marxa projectes amb valor públic que generin beneficis per a la societat a llarg termini.» Com a exemple, Portalo va explicar la història i l’evolució del model dels quatre cafès i centres d’inserció sociolaboral que Esment ha obert progressivament al llarg d’aquests darrers 25 anys. Un model que va néixer amb la voluntat de treballar pels drets de les persones amb discapacitat i que ara s’ha convertit en un model pensat per a tota la comunitat, que inclou metodologies àgils i innovadores amb valor públic que fan possible anticipar-se als canvis.

La Jornada també va comptar amb la intervenció de Jordi Llabrés, codirector del Màster d’Innovació Social que s’iniciarà aquest pròxim mes de març a la UIB i que és una iniciativa de l’Obra Social La Caixa i Esment.

En el següent enllaç trobareu totes les intervencions de la Jornada: https://www.youtube.com/watch?v=QK8j3PMpUq0

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Las siguientes reglas del RGPD deben leerse y aceptarse:
Antes de enviar este formulario, debe leer la información básica sobre protección de datos que se encuentra más abajo. Al pulsar el botón de envío manifiesta haber leído esta información y aceptar las condiciones de uso de la web. Ver nota legal.   Información básica sobre protección de datos. El responsable del tratamiento es amadip.esment fundación. La finalidad es la administración de la funcionalidad de publicación de comentarios. Tiene derecho a solicitar el acceso a sus datos personales, su rectificación, supresión o portabilidad, la limitación de su tratamiento, a oponerse al tratamiento, así como a presentar una reclamación ante la AEPD. + info