Esment Inca acull la presentació d’una nova edició del cicle IncaBussiness

El Cafè Inca Esment ha estat l’escenari de la presentació d’un nou cicle de conferències IncaBusiness, que arriba ja a la seva onzena edició. Presidit pel batle del municipi, Virgilio Moreno, el cicle d’enguany té com a principal objectiu actualitzar els coneixaments del teixit econòmic local.

El cicle arrencarà el pròxim 16 de març amb la conferència de Laura Baena, fundadora del Club Malasmadres, i una de les veus que representa una generació de dones que romp estereotips i lluita per una maternitat real. Després, el 13 d’abril serà el torn de la taula rodona “Turisme sense platja”, que cerca repensar el model turístic i qüestionar-se. Es comptarà amb un planter d’experts per posar sobre la taula les principals idees i conceptes que regeixen el motor econòmic de Mallorca. També es donaran les claus per fomentar el turisme sense platja en una destinació turística tradicional i com es pot mesurar el seu èxit. Finalment, l’11 de maig el Mago More parlarà d’”El poder positiu del canvi”. L’objectiu de la xerrada és aprendre a introduir imaginació, innovació i creativitat en els processos de producció, per millorar en competitivitat.

Per altra banda, entre els mesos de març i juny es duran a terme les càpsules formatives. Es tracta d’accions molt focalitzades a l’aprenentatge i amb temàtiques molt especialitzades. En aquesta acció es parlarà des de transformació digital fins a eines com el CRM, o des dels envasos de plàstic fins al comerç electrònic. També hi haurà una sessió de treball en xarxa (networking), que és una de les activitats més demandades pels participants.

L’acte ca comptar amb la participació de la regidora d’Innovació i Empresa María José Fernández, Pere Jiménez (IDI), Mavia Isern (CAEB), Àngela Martín (SECOT), Mar Nicolau (Activa’t Inca), Joan Noguera (Afedeco), Pep Nicolau (Associació de Comerciants d’Inca), Carmen Muñoz i Xisca Cunill (Esment), Antoni Moragues (Aprendre), Joan Coll, Cati Bestard i Patricia Felix (BNI).

El cicle de conferències i tallers IncaBusiness s’organitza anualment amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les darreres tendències en àrees com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica.