Esment Guies impulsa noves visites, tallers educatius i activitats als barris

Esment Guies, una activitat que genera ocupació per a més de 150 persones a Palma, Inca y Palmanova, estrena nou catàleg de visites guiades i tallers educatius per a infants.

A les visites que ja feien, s’afegeix ara una de nova a l’Aeròdrom de Son Bonet, l’antic aeroport de Mallorca. La visita està dirigida als centres educatius i inclou un recorregut per dos avions de l’època de la Segona Guerra Mundial. Pels més petits, l’oferta d’activitats es trasllada a Andratx, on els infants poden experimentar a fer d’exploradors, divertir-se amb les titelles dels personatges del castell o conèixer històries de pirates. Pel que fa als tallers educatius, l’oferta inclou un taller de jocs populars, un d’hort ecològic, contacontes i un taller on poder conèixer tot el que amaga un mercat.

Del Mercat d’Inca al de Santa Catalina, a Palma
Dins les noves propostes de tallers educatius que oferiran a partir d’ara els Esment Guies, destaca la visita i taller al Mercat de Santa Catalina de Palma. Una iniciativa que neix de la col·laboració amb el mateix mercat i que pren com a referent l’exitós taller que realitzen des de fa més d’un any al mercat d’Inca.

Més enllà de les visites guiades i tallers educatius, Esment Guies també col·labora i desenvolupa activitats de dinamització a diferents casals de barri. És un exemple el Casal de Son Cànaves, on aquests dies, enllesteixen la nova programació d’activitats dirigida als veïns del barri palmesà del Secar de la Real.
A més dels habituals tallers i activitats vinculades a la vida saludable, s’afegeixen sortides i passejades setmanals i tallers creatius com el que es du a terme cada dijous per elaborar decoració nadalenca. Hi participen 12 Esment Guies, que desenvolupen activitats d’ocupació vinculades a la col·laboració comunitària. Si voleu conèixer aquest i altres tallers i visites que organitza Esment Guies, us convidem a visitar la web: www.esmentguies.es o consultar el nou catàleg AQUÍ