Esment Escola Professional presenta la seva oferta a la Fira de Formació d’Inca

Un servei d’orientació i acompanyament a la inserció laboral, una oferta formativa diversa i acreditable, formació contínua adaptada i aules i espais innovadors que fomenten l’aprenentatge. Amb aquesta proposta es va presentar a la Fira de Formació d’Inca, Esment Escola Professional, un escola que impulsa el desenvolupament integral de les persones i que enguany inclou noves formacions en el centre situat a la capital del Raiguer.

Malgrat la pluja de la primera jornada, que va impedir que es poguessin celebrar les microxerrades programades, centenars de joves van passar per l’estand d’Escola per informar-se sobre certificats de professionalitat en informàtica, comerç o atenció sociosanitària i també pels cursos de formació dual de cuina, agrojardineria o bar&restaurant. Precisament els aprenents d’aquesta formació van fer una demostració en directe d’smooties refrescants i saludables, que van donar a degustar entre els assistents, alhora que explicaven els continguts i avantatges de realitzar aquesta especialitat. L’endemà, van ser els aprenents de Formació Dual de Cuina els encarregats d’oferir un aperitiu preparat per ells mateixos.

L’estand de tecnologia també va acaparar l’atenció dels visitants, que van voler informar-se de les especialitats en Informàtica que es poden cursar a Esment Escola Professional. I és que, tal com explicaven els mateixos alumnes i docents, després de cursar un CP1 d’Informàtica, els alumnes poden seguir la seva formació especialitzant-se en Programació, Ciberseguretat, intel·ligència artificial, Apps o desenvolupament web.

Gràcies a la col·laboració dels alumnes, docents, orientadors i Esment Guies, que van informar en tot moment als joves que s’hi acostaven al estand per demanar informació, al final de la jornada es van registrar més de 70 joves, interessats en assistir a la jornada de portes obertes que es farà al centre d’Esment Inca, el pròxim divrendres 10 de maig.

 

Deja una respuesta