I Fòrum sobre Ocupació i Discapacitat dirigit a empreses de Balears

Esment participarà en el I Fòrum sobre Ocupació i Discapacitat que organitza el SOIB i que tendrà lloc dia 7 d’octubre a les 9.30 h a la seu de PalmaActiva (c. dels Socors, 22, Palma).

Aquest fòrum està adreçat a empreses de 50 o més persones treballadores, així com entitats que atenen a persones amb discapacitat. L’objectiu principal d’aquesta jornada és reflexionar sobre la Llei de Discapacitat i donar resposta a qüestions tècniques i vies de compliment per a empreses de més de 50 treballadors.

En concret, Esment exposarà l’experiència d’empreses que col·laboren en la inserció laboral de les persones i es posarà en valor el model del Centre Especial de Treball de FoQua (associació de la que forma part Esment) com un servei d’ajustament personal i social que afavoreix el màxim grau d’autonomia i integració social. 

Per assistir-hi al Fòrum és obligatòria la inscripció, atès que l’aforament és limitat. Podeu apuntar-vos, fins al 3 d’octubre emplenant el formulari que trobareu en AQUEST ENLLAÇ

Data: 7 d’octubre de 2024.
Horari: 9:30 a 11 hores.
Lloc: Sala 22 de PalmaActiva.
Direcció: Carrer del Socors, 22, 07002, Palma (Illes Balears)

Per qualsevol dubte o consulta, contacti al 971 176 056 ext. 67203

Deja una respuesta