preloader logo
60 anys
60 anys Esment 26 novembre 2022
de 12:00 a 17:00h

Esment compleix 60 anys i volem celebrar-ho amb totes les persones que ens heu acompanyat al llarg d'aquests anys

Serà un dia per celebrar la trajectòria de l'entitat, recordar d'on venim, què hem aconseguit i el més important, cap a on anem. Comptarem amb tallers / jocs, música i una variada oferta gastronòmica dissenyada per l'equip d’Esment Alimentació.

La cita serà a Casa Esment, el nou espai que visualitza i culmina els 60 anys de l'organització.

T'hi esperem!

Casa Esment
#60ANYS

Esment va néixer l'any 1962 i des de llavors el nostre objectiu ha estat protegir i defensar els drets de les persones i les famílies

Avui som la unió de moltes persones i continuem avançant amb el propòsit i convenciment que tothom mereix l'oportunitat de gaudir d'una bona vida. Volem contribuir a una societat inclusiva i basada en drets, com a única garantia de l'acceptació de la diversitat.

La nostra visió és aprendre a mirar a les persones i el seu entorn d'una manera diferent per a poder oferir propostes innovadores que responguin a les noves necessitats que demanda la societat.

#60ANYS
#60ANYS #60ANYS
PROGRAMA

Per celebrar un dia tan especial hem dissenyat un programa d'activitats pensat per a tots els públics i que esperem pugueu disfrutar

Benvinguda a Casa Esment

Benvinguda a Casa Esment

A la segona planta de Casa Esment se celebrarà l’acte de benvinguda, presidit per la presidenta d’Esment, Montserrat Fuster Cabrer.

Tallers amb Esment Guies

Tallers amb Esment Guies

A la zona de porxos, s’instal·larà una zona infantil de tallers organitzats per l'equip d'Esment Guies per a qui pugui interessar.

Exposició fotografies

Exposició fotografies

A la zona d’hivernacles, us convidem a visitar la mostra d’imatges que han marcat la història de l’entitat al llarg d’aquests 60 anys. Un recorregut en què descobrireu com han evolucionat cadascun dels serveis d’Esment.

Audiovisuals

Audiovisuals

La segona planta de Casa Esment es convertirà en un espai os es projectaran des de fotografies antigues, a vídeos realitzats per l’equip d’Esmentiví i reportatges d’alguns dels principals serveis que ofereix l’entitat.

Actuació musical

Actuació musical

La música també ens acompanyarà al nostre aniversari.

Gastronomia

Gastronomia

Al llarg del dia podràs gaudir de l'oferta gastronòmica que ens oferirà l'equip d’Esment Alimentació amb diferents preus.
Disposarem de dos punts de servei de menjar i dos per a begudes (vegeu mapa), així com un lloc de venda de tiquets, que trobareu en la planta baixa de Casa Esment.

Tallers per a tota la família

Entre les 12.00 i les 14.00h, la zona de porxos s'omplirà de creativitat i diversió gràcies als quatre tallers educatius que han organitzat l'equip de Esment Guies perquè gaudiu tota la família.

Taller d'Hort Ecològic

Orientat a nens de 3 a 12 anys.
Durada: Es realitzaran sessions de 30 minuts amb un màxim de 10 nens per grup.
En aquest taller els nens aprendran a crear el seu propi planter amb tests biodegradables i elaboraran una bossa d'aromàtiques conreades al nostre hort ecològic.

Taller de Jocs Populars

Orientat a nens de 6 a 12 anys
Durada: Es realitzaran sessions de 30 minuts amb grups d'entre 8 i 20 nens, en funció del tipus de joc.
Jugar sempre ha estat una magnífica manera d'aprendre i de passar-ho bé. En aquest taller recuperem alguns dels jocs didàctics més populars i tradicionals de les nostres illes perquè els més petits ho passin en gran.

Laboratori d'art: Un mural amb Esment

Orientat a totes les edats.
Sessió oberta a totes les persones que vulguin deixar anar la seva imaginació i expressar en un gran mural les creativitats que els vinguin de gust sense limitació de temps. Per afavorir l'espai s'organitzaran grups de 20 persones.
Podreu fer les vostres creacions amb les tècniques o materials que més us agradin. La idea és rebre el vostre record de la festa i crear un gran mural entre totes les persones Esment.

Coneix als nostres guies

Qui són els Esment Guies? Com es preparen? Quines anècdotes ens poden explicar de les seves visites? Què recorden del seu primer dia? En aquest taller l'equip de Esment Guies ens convidarà a conèixer en primera persona com es preparen les visites guiades i el treball i dedicació que hi ha darrere de cadascuna d'elles. A més, compartiran curiositats i algunes de les millors anècdotes que els han succeït en els últims anys. Un guió amb estil propi. Per a poder escoltar bé i gaudir d'aquest taller, s'oferiran passis de 25 minuts per a grups d'entre 20 i 30 persones.

Com arribar?

La trajectòria d’Esment sempre ha estat vinculada al seu compromís amb la sostenibilitat i la nostra festa d'aniversari també n’ha de ser un exemple.

Per aquest motiu, i també per la necessitat de tenir espais tranquils i segurs, durant l'esdeveniment no estarà permès l'aparcament de vehicles dins del recinte, a excepció de:
- Vehicles amb targeta blava, de mobilitat reduïda.
- Bicicletes, patinets i motos.

TREN
La millor opció és utilitzar el tren i arribar fins a l'estació del Pont d’Inca Nou. Des d'allí podreu utilitzar un servei de llançadora gratuït que farà trànsits constants d'anada i volta des de l'estació de tren de Es Pont d’Inca Nou a Casa Esment.

AUTOBÚS
La Línia 14 de l'EMT té una parada a la porta de la nostra seu de Son Ferriol, on es troba Casa Esment.

Us recomanem utilitzar alguna d'aquestes alternatives de transport públic, però si decidiu desplaçar-vos en cotxe, recordeu que no podreu estacionar en el recinte. Trobareu places d'aparcament prop de l'estació de Es Pont d’Inca Nou i des d'allà podreu utilitzar la llançadora per a arribar a Esment. En aquest cas, no oblideu compartir el cotxe amb altres persones per reduir emissions i afavorir l'espai per a altres vehicles.


Informació adicional

  • Les llançadores d'Emilio Seco començaran a fer trajectes a partir de les 11:30h i fins a les 13:00h. El punt de recollida és la parada del TIB del Pont d'Inca Nou del costat de l'estació: https://goo.gl/maps/uVJumvbpQyjv3XKE9. La llançadora us deixarà a Casa Esment Accés 1 / Illa Verda (Camí de Son Roca, 17B). La tornada es farà a partir de les 15:30H i fins a les 17:00H des del mateix lloc.
  • La línia 14 de l'EMT surt totes les hores a “menys 20” des d'Eusebio Estada (parada tren de Sóller) cap al Weyler i totes les hores a “i 10” des del Weyler cap a Eusebio Estada. Pel dia 26 es farà un reforç: a les 11:30H. sortirà un autobús des d'Eusebio Estada i a les 17:00 H. sortirà un altre autobús des del Weyler.
  • A l'aparcament del pont només poden estacionar les motos, els treballadors de la festa i els voluntaris que vinguin amb cotxe i amb el nombre més gran de persones dins de cada vehicle. És una manera que càpiguen més cotxes i de ser coherents amb les mesures de sostenibilitat.
  • A la zona de les naus i pista esportiva només poden estacionar els cotxes oficials, que estaran poc temps, els cotxes amb targeta blava, les bicicletes i monopatins.
  • A l'aparcament de Casa Esment Accés 2/Porches només es pot accedir per descarregar a persones, però no es podrà estacionar. Aquesta porta es tancarà a les 14:00 H.
  • La recollida de persones, a partir de les 14:00H, es realitzarà a la zona de les naus.

Hi haurà un equip de voluntaris i guarda de seguretat controlant i informant sobre els accessos.

Descarregar mapa d'ubicació (PDF)

Casa Esment (Centro de eventos - Cafetería y Celler restaurante)
Camí de Son Roca, s/n.
07198 Son Ferriol. Palma.
T. 971 717 773
T. 971 711 627

Inscriu-te aquí. Inscriu-te aquí. Inscriu-te aquí. Inscriu-te aquí.
Nombre d'assistents *
Si veniu amb menors, indiqueu-nos nombre d'assistents menors *
Recordem que no es podrà entrar al recinte amb el cotxe, per a les opcions de transport consultar la secció "com arribar-hi".
* Camps obligatoris

Agraïments:
KARTA
SALZILLO
COMABE / DAM
AQUATHIN

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar